وی با بیان اینکه تعیین تکلیف همه چاههای کشاورزی فعال در استان از اولویتهای برنامههای شرکت آب منطقهای زنجان است، گفت: برای هدایت کشاورزان به سمت بهرهمندی از این کنتورها، مطابق قانون تعیین تکلیف چاههای بدون پروانه، قانون توزیع عادلانه آب و دستورالعملهای صادره، همه کشاورزان و بهرهمندان مکلف به نصب کنتور روی منصوبات چاه با نظارت شرکت آب منطقهای هستند.
اکبری ادامه داد: بهترین زمان برای اجرای آبیاریهای نوین توسط متقاضی با مساعدت و همراهی جهاد کشاورزی، تشویق و ترغیب کشاورزان به نصب کنتور و عدم ارائه خدمات به چاههای بدون کنتور و نیز تبلیغات و فرهنگسازی از راهکارهای هدایت بهرهبرداران در راستای نصب کنتورهای هوشمند است.
باقری بیان کرد: هدف از اجرای طرح احیا و تعادلبخشی و سازگاری با کمآبی، نوعی مدیریت تطبیقی است که به پویایی سیستمهای اقتصادی، طبیعی و اجتماعی توجه داشته است.
وی افزود: حفاظت از حرایم قانونی منابع آب، جلوگیری از تعرض به بستر و حریم رودخانهها و ساختوسازهای غیرمجاز از موضوعات مهمی است که در صورت عدم رعایت آنها، این عوامل میتوانند منشأ آسیبهای جدی و جبرانناپذیری به منابع آب و در معرض خطر قرار گرفتن جان و مال مردم و زیرساختها شوند.